Известие

Collapse
No announcement yet.

Добър сервиз в Добрич?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добър сервиз в Добрич?

СЕРВИЗ някои може ли да ми каже доб1р сержиз в добри4 или близо до добри4 6тото с1м обиколил доста да ви кажа и с1м са отр4аял няма каде да отида на диагностика хората дори не са 4ували za TWIN SPARK нямам думи ако някои знае на близо или в варна моля пи6ете БЛАГОДАРЯ !

<модификация от модератор - променено заглавие>
    alfa romeo 155 1.7 twin spark 93

и какъв ти е проблема?
    Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

еми прекъсва глъхне пука оборотите играят сами като дам газ късно се форсира еден ми казва 4е е от дебитометър др от ламбда др кабели трету от мотор4е на празен ход секи си има мнение ясно ,ама и на диагностика ну6то не излезе ама и да ви кажа и тея в сервиза не бяха мн на ясно др сервиз 6те пробвам ама някои казват 4е това не излизало на диагностиката пи6ете .благодаря предварително

Comment

аз мисля 4е са свещите смени поне 1 те ако не ти се дават пари за цял комплект

Comment

Ако ходиш до Варна, до Метро фирма Киров Бош, търсиш Галин, познава алфите, има и диагностична апаратура. Направи си един тест - след това сменяй каквото трябва.

Comment

mersi za saveta na kolegata skoro 6te otsko4a do varna, no sveshtite gi smenqh skoro veshe ne ot tqh useti se razlikata kato gi smenihno problemite si ostanaha

Кирилица!!!!!

Comment

ие

а за Пловдив има ли такъв сервиз?
              Алфа Ромео седан бензин 90 г.

Comment

търсиш диагностика във Пловдив или сервиз където да ти ремонтират алфата
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

а кабелите ? тях поне измери ли ги ?
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Лелеее, я пиши по-грамотно бре! 30мин се дзевя да ти разшифровам постовете
                    146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

мирише ми на дебитомер.... от Лада 2110 става струва около 139 лева нов

Comment

Re: ие

[quote="ufo77"]а за Пловдив има ли такъв сервиз?[/
                        Виж в с-з ЕЛЕГАНТ търсиш ДЖИМИ
                        Той е на Карловско Старата мототехника-Срещу 1та метан станция [/list]
                        146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

сервиз

И двете търся - и за диогностика и за сервиз имам разни проблеми по колата и ми се иска да ги реша. Но за Пловдив.
                          Алфа Ромео седан бензин 90 г.

Comment

ufo77 достатъчно е да доидеш на някоя от сбирките и съм сигурен 100% че всеки ще те упъти на някаде където да си решиш проблемите със колата
                            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                            X